0

over ons

Leuk dat je een kijkje neemt op de website van Namo!!

Je wilt misschien wat meer over mij weten. Snap ik! Hier lees je waarom ik mijn bedrijf begonnen ben en wat ik voor je kan doen.

Het gezicht achter Namo is Lily Vanmeerhaeghe. Ja, dat ben ik. Een vrouw die 7 jaar geleden besloot om haar droom om te toveren tot realiteit. Een grote stap in het duister voor een erg normale vrouw, maar een sprong die mijn leven volledig zou veranderen. 
Maar hoe omschrijf je deze gewone vrouw dan? Wie is die Lily? Creativiteit, tederheid en het eeuwige kind blijven. Drie kwaliteiten die ik nooit ben verloren. Deze drie kenmerken insprireerden mij om mijn droom na te jagen en mijn webshop op pootjes te zetten. www.namo.be is het resultaat hiervan en ik zou niet trotser kunnen zijn! Alhoewel ik misschien nog trotser ben op mijn 4 lieve kapoenen, maar welke mama is dat niet ;))))

Vanwaar haalde ik de inspiratie om deze webshop leven in te blazen vragen ze mij. Het antwoord is simpel, mijn hart gaat uit naar alle kinderen op deze wereld. Er is niets wat meer betekent voor mij dan het oprecht geluk in een kinderhart! Mijn doel was steeds om mijn eigen kleintjes, de vriendjes in mijn kinderopvang en de vele pleegkindjes die ik heb opgevangen gelukkig te maken. Maar nu de meeste niet meer zo klein zijn wil ik dit geluk kunnen delen met iedereen die het kan gebruiken. 

Wat houdt dit geluk in? Geluk start voor mij met een veilige, unieke en eigen omgeving waar we in op kunnen groeien. Een troostende knuffelbeer, een sussende fopspeen of een opfleurende banner aan de muur van de kinderkamer.
Deze kleine dingen kunnen een zware dag plots lichter maken, ze geven eigenheid en trots aan onze kinderen en ze zorgen ervoor dat ze zich veilig kunnen voelen op hun eigen plekje. Dit wil ik bereiken, deze gevoelens binnen brengen in ieders huis. Een huis die een echte thuis wordt.

Liefs, Lily.