0

Disclaimer en copyright

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid vergaard en samengesteld. Namo biedt geen garantie dat de informatie volledig, juist of up to date is. Aan de inhoud op deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.

Namo aanvaardt eveneens geen aansprakelijkheid voor gevolgen die voortkomen uit eventuele gebreken in juistheid, volledigheid of het up to date zijn van de op deze website aangeboden informatie.

De inhoud van deze website is auteursrechtelijk beschermd en mag niet worden vermenigvuldigd, gewijzigd, verwijderd, doorgestuurd, gedistribueerd, gepubliceerd of verspreid zonder schriftelijke toestemming van Namo. Hieronder zijn begrepen: producten, teksten, foto's, illustraties, grafisch materiaal, (handels)namen, woordmerken en logo's. Wanneer u een artikel of een passage wilt publiceren dan dient u voorafgaand schriftelijk toestemming te vragen aan Namo. Bij de publicatie dient de auteur en de bron vermeld te worden.

U mag informatie op deze site wel afdrukken en/of downloaden voor uw eigen persoonlijk gebruik of voor strikt intern gebruik binnen uw onderneming.

Voor meer informatie, mail naar info@namo.be